Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FM Group voor het eerst als één groep op IPM Essen

FM Group staat dit jaar voor het eerst als groep op de IPM in Essen van 24 t/m 27 januari 2023. Alle labels van FM Group worden met trots gepresenteerd in hun eigen unieke vorm.

Directie FM Group

FM Group richt zich op het versterken van elke schakel in de sierteeltsector. Zo wordt er meer verteld over FM Academy, een kennisplatform voor iedereen in de sierteeltsector. Waar masterclasses en workshops worden aangeboden, maar ook volledige omscholingstrajecten. Ook wordt er meer uitleg gegeven over het initiatief circles.fm, wat vorig jaar is gelanceerd, en waarom duurzaamheid niet meer weg te denken is uit deze sector. Bovendien lanceert FM Group ook iets nieuws, namelijk de allereerste metaverse van de sierteeltsector, genaamd Future Garden. Een nieuwe wereld, waar de mogelijkheden voor klanten, kwekers en collega’s nog minder grenzen kennen. Zo zijn de eerste 24/7 beursstands nu al te bezoeken in de Expo (één van de onderdelen van Future Garden). Deze Expo wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal partners van FM Group: Holstein Flowers, Bredefleur, Zentoo, Nolina Kwekerijen, Green Collect Sales, Parfum Flower Company, David Austin Roses, Montana Lisianthus en Dijou Roses. Kortom, er valt genoeg te beleven op de stand van FM Group op de IPM.

FM Group is te vinden in Hal 1, standnummer: 1D12.A.

 

Voor meer informatie:
FM Group 
Betula 31
1424 LH De Kwakel 
info@fmgroup.fm 
www.fmgroup.fm/nl/home 

Publicatiedatum: