Addenda en Beekenkamp starten samenwerking

Telersvereniging Addenda en Beekenkamp Plants gaan samenwerken. Addenda zocht een nieuwe partner voor de beworteling van het Hebe stekmateriaal en heeft in Beekenkamp een stabiele en vooruitstrevende partner gevonden. Afgelopen dinsdag 13 december werden de contracten officieel ondertekend door de voorzitter van Addenda Robert van den Berg en directeur van Beekenkamp Plants ornamentals Marc Driessen.

Robert van den Berg en Marc Driessen

De eerst Hebe stekken zijn inmiddels beworteld en Addenda is erg tevreden over de eerste resultaten. "We zien in Beekenkamp een stabiele partner voor de toekomst met goede faciliteiten. Wij kijken uit naar een mooie en langjarige samenwerking,” aldus Ronald Roest, bestuurslid Addenda en Hebe kweker.

Telersvereniging Addenda telt nu 15 leden in Nederland en België en heeft 8 licentiekwekers in Nederland en de rest van Europa. Addenda is stekleverancier voor aangesloten kwekers van exclusieve genetica voor Hebe en Campanula; ze heeft de regie over het stek- en bewortelingsproces in Afrika en Nederland. Naast stekleverancier is de vereniging ook een marketingorganisatie en regisseert zij de keten zodat de seizoenproducten vraaggestuurd in de markt gezet worden.

Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven