Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Palletcentrale Groep neemt Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen over

Bode Packaging, onderdeel van Palletcentrale Groep, heeft de overname voltooid van Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen, gevestigd in Andijk. H.J. de Vries en Zonen is gespecialiseerd in houten verpakkingen in de breedste zin van het woord.

Bode Packaging is een industriƫle verpakker met meer dan 30 jaar ervaring. Zij beschikken over een enorm uitgebreid pakket aan dienstverlening. Standaard verpakkingen, verpakken op locatie, verpakkingen op maat, XL-verpakkingen, transportkisten, lashing & securing, beurskisten, kratten, transportzadels en transportkisten. Alle producten worden snel en vakkundig verpakt zodat transportschade wordt voorkomen. Alle verpakkingen voldoen aan de internationale kwaliteitseisen.

De activiteiten en werkzaamheden van H.J. de Vries en Zonen zullen worden voortgezet vanaf de huidige locatie in Andijk.

"Ook op het gebied van industriƫle verpakkingen blijven wij onze gestage groei voortzetten. Dit doen wij door autonome groei en overnames. Voor Bode Packaging is de overname van H.J. de Vries en Zonen een mooie uitbreiding. Het biedt de juiste synergie om onze activiteiten in Noord-Nederland verder uit te breiden."

Voor meer informatie:
Palletcentrale
i[email protected]  
www.palletcentrale.nl 

 

Publicatiedatum: