Palletcentrale Groep neemt Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen over

Bode Packaging, onderdeel van Palletcentrale Groep, heeft de overname voltooid van Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen, gevestigd in Andijk. H.J. de Vries en Zonen is gespecialiseerd in houten verpakkingen in de breedste zin van het woord.

Bode Packaging is een industriële verpakker met meer dan 30 jaar ervaring. Zij beschikken over een enorm uitgebreid pakket aan dienstverlening. Standaard verpakkingen, verpakken op locatie, verpakkingen op maat, XL-verpakkingen, transportkisten, lashing & securing, beurskisten, kratten, transportzadels en transportkisten. Alle producten worden snel en vakkundig verpakt zodat transportschade wordt voorkomen. Alle verpakkingen voldoen aan de internationale kwaliteitseisen.

De activiteiten en werkzaamheden van H.J. de Vries en Zonen zullen worden voortgezet vanaf de huidige locatie in Andijk.

"Ook op het gebied van industriële verpakkingen blijven wij onze gestage groei voortzetten. Dit doen wij door autonome groei en overnames. Voor Bode Packaging is de overname van H.J. de Vries en Zonen een mooie uitbreiding. Het biedt de juiste synergie om onze activiteiten in Noord-Nederland verder uit te breiden."

Voor meer informatie:
Palletcentrale
info@palletcentrale.nl  
www.palletcentrale.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven