Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GLOBALG.A.P. officieel erkend door de NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft de GLOBALG.A.P. standaard voor Integrated Farm Assurance (IFA-standaard) onlangs erkend als een beproefd landbouw-waarborgingssysteem.

Het agentschap beschouwt de GLOBALG.A.P. IFA-certificering van Nederlandse landbouwproducenten nu als een echte risicoverminderende factor, en officiële risicoaudits van bedrijven nemen de GLOBALG.A.P. IFA-certificeringsstatus van producten in aanmerking bij het uitvoeren van hun eigen controles.

Deze erkenning door de Nederlandse publieke sector tilt de communicatie en samenwerking tussen de twee organen naar een nieuw niveau.

“We zijn blij dat de NVWA de GLOBALG.A.P. IFA-standaard nu erkent als een betrouwbare benchmark voor voedselveiligheid”, aldus Kristian Moeller, Managing Director bij GLOBALG.A.P. “Deze nieuwe publiek-private samenwerking zou het aannemen van goede agrarische praktijken door een toenemend aantal producenten door heel Nederland moeten bevorderen.”

Zie ook: https://ketenborging.nl/ 

Publicatiedatum: