Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MK Kunststof Techniek ontvangt HortiQ-certificaat

MK Kunststof Techniek heeft op dinsdag 13 december het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van Harm Maters, voorzitter van HortiQ. Dit betekent dat het bedrijf uit Wateringen voldoet aan de eisen van het kwaliteitssysteem voor het vervaardigen en leveren van systemen, componenten en installaties voor de kassenbouwsector.

MK Kunststof Techniek is specialist in het verwerken en bewerken van kunststof producten. “Onze kracht ligt in de productie van HDPE en PP tanks, bakken, doseerkasten, opvangbakken en lekbakken. Met bijna 15 jaar ervaring hebben wij de vaardigheden om zowel standaard- als maatwerkproducten te produceren, volledig naar wens van de klant”, aldus Kenan Muminovic. “Het traject tot behalen van het certificaat is leerzaam geweest en heeft ons bedrijf naar een hoger niveau gebracht. Tijdens het traject hebben we al onze processen in kaart gebracht, geanalyseerd en uiteindelijk beter ingericht. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen!”

HortiQ-voorzitter Harm Maters: "Een certificaat als HortiQ is zeer waardevol in de groeiende nationale en internationale markt. Een Nederlands integraal certificaat helpt daarbij om het kwaliteitsgerichte imago van Nederland verder te profileren. Het is dan ook zeer positief dat MK Kunststof Techniek zich als toeleverancier ook heeft aangesloten bij de andere bedrijven die al gecertificeerd zijn.”

Voor meer informatie:
MK Kunststof Techniek 
Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen
+31 6 48 96 32 54
[email protected] 
www.mkkunststoftechniek.nl/ 

HortiQ
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 (0) 174 44 66 63
[email protected] 
www.hortiq.nl 

Publicatiedatum: