Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuincentrum De Struukakkers uit Ermelo wint de JUB Retail Award

Tuincentrum De Struukakkers uit Ermelo is de winnaar geworden van de JUB Retail Award, voor de mooiste bloembollenpresentatie van 2022. Directeur Jaap-Jan Uittenbogaard en vertegenwoordiger Otto de Vroomen kwamen maandag 12 december langs bij eigenaar Adriaan Raveling en zijn medewerkers. Zij kregen een award, een heerlijke taart en een cheque ter waarde van € 750,00 voor de personeelsvereniging overhandigd.

Mooie omzetstijging in de bloembollen
De jury van JUB Holland gaf aan dat de medewerkers van het tuincentrum alle aangeboden presentatiematerialen en ‘Point of Sale’ materialen die de verkoop van het product ondersteunen, hebben gebruikt in de bloembollenpresentatie, die ook op een prominente plaats staat. De presentatie wordt goed onderhouden en er wordt zeer regelmatig bijbesteld om deze vol en netjes te houden. Mede door het inzetten van omzet verhogende activiteiten is er de laatste jaren een mooie omzetstijging in de bloembollen bereikt. Tot slot besteden zij ook aandacht aan bloembollen op de social mediakanalen van het tuincentrum. Dit alles heeft de jury doen besluiten om hen tot winnaar van de JUB Retail Award uit te roepen.

Waardering voor ieders inzet
Adriaan Raveling van Tuincentrum de Struukakkers is blij met de award. “Een mooie erkenning voor het werk van alle medewerkers. Het gewonnen bedrag gaat in de fooienpot en in het voorjaar gaan we met elkaar wat leuks doen!”

Voor meer informatie:
JUB Holland
Robijnslaan 43
2211TG Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 373762
[email protected]
www.jubholland.nl

Publicatiedatum: