Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ledenraad Royal FloraHolland benoemt Frank Ammerlaan als lid RvC

Op voordracht van de RvC, heeft de Ledenraad Frank Ammerlaan (41) benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland.

RvC-voorzitter Jack Goossens: “Met Frank komt een jong en energiek lid de Raad van Commissarissen versterken. Zijn internationale kennis en ervaring als kweker, ook bestuurlijk, brengt specifieke expertise en daarmee een nieuwe dimensie in onze Raad.” Frank is mede eigenaar van AQ Roses. Samen met zijn broer kweekt hij rozen in Ethiopië die verwerkt worden op hun locatie in Aalsmeer.

Frank zegt over zijn benoeming: “De afgelopen jaren heb ik vanuit de Ledenraad al mijn bijdrage geleverd aan de transitie waar Royal Flora Holland middenin zit. Ik kijk ernaar uit om wat ik in die periode heb geleerd te combineren met mijn ervaringen in binnen- en buitenland. Ik zal mij inzetten om als lid van de RvC, Royal FloraHolland naar een volgende fase in haar ontwikkeling te helpen.”

Publicatiedatum: