Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broekhof verhuist naar nieuw pand

Vanaf 13 december heeft de horti divisie van verpakkingsleverancier Paardekooper een nieuwe vestiging in Aalsmeer op het bedrijventerrein Greenpark aan de Zwitserlandstraat 1 - 3. Het nieuwe pand, genaamd Virgo, bestaat uit maar liefst 20.000 m2 magazijn en 1.700 m2 kantoor en beschikt o.a. over een spectaculaire daktuin.

De vestiging van Broekhof Noordwijkerhout en het kantoor in Aalsmeer verhuizen gezamenlijk naar het nieuwe pand in Aalsmeer.

De verhuizing naar Virgo betreft de magazijnen en de kantoren van Broekhof aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout en aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer. Die twee kantoren zijn vanaf 13 december gesloten. De Broekhof showroom aan de Turfstekerstraat 37 blijft nog open en verhuist later naar een nieuwe locatie. De andere Nederlandse vestigingen van Broekhof in Rijnsburg, Den Hoorn en Honselersdijk gaan niet verhuizen. De telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Groei
Broekhof en Dillewijn Zwapak zijn onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen, werd gevonden in Virgo Aalsmeer.

Om de krachten te bundelen integreren de afzonderlijke bedrijfsnamen stap voor stap in één herkenbare naam; ‘Paardekooper’. De komende maanden wordt de naam Paardekooper steeds meer zichtbaar.

Voor meer informatie:
Koninklijke Paardekooper Group 
www.paardekoopergroup.com

Publicatiedatum: