Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nini start met aanvoeren op OFA

Op vrijdag 9 december 2022 zal Nini by Herburg Roses starten met aanvoeren op Online Flower Auction (OFA). Het gehele veilingaanbod van Nini zal vanaf die datum worden aangeboden op OFA.

Nini is een onderdeel van Herburg Roses en een bekende naam voor rozenkopers. Naast het veilingaanbod levert Nini aan de retailmarkten in West-Europa, het Verenigd Koninkrijk en Japan.

V.l.n.r. Marco van der Burg (Nini), Danielle Strating-Geijteman (OFA), Philippe Veys (Nini)

De kwekerij van Nini is te vinden in Kenia waar het totale productie areaal onlangs is vergroot naar 60 hectare. Philippe Veys, algemeen directeur Nini en Herburg Roses: “Hierdoor is een behoorlijke uitbreiding van het assortiment gerealiseerd en is er naast de focus op de retail ook een ruim aanbod voor de groothandel via de veilingklok mogelijk.”

Nini gaat op OFA starten met het aanvoeren van de volgende soorten: Snowstorm, Athena, Athena Royal, Pink Athena, Patz, Lovely Jewel, Royal Jewel en Furiosa. De lengtes zijn voornamelijk 40-50-60 cm. Nini is van plan in de toekomst meerdere, nieuwe verrassende soorten te introduceren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk voor Nini en ze zijn dan ook in het bezit van: Kenya Flower Council Silver Award, MPS SQ, MPS GAP, MPS ABC, Fair Trade, GlobalGAP en GRASP.

Marco van der Burg, algemeen directeur Nini en Herburg Roses: “Door de kansen en potentie voor de toekomst van het digitale platform is er door ons voor OFA gekozen. Wij geloven in vandaag voor morgen en het vernieuwende concept wat duurzaam is doordat er onder andere minder transportbewegingen plaatsvinden.”

“Daarnaast vinden we het een mooie kans om ons aanbod op de veilingklok toegankelijk te maken voor kopers waarbij exclusiviteit voor de rozen op OFA gewaarborgd is”, vult Philippe aan.

Danielle Strating-Geijteman, CEO OFA: “Wij vinden in Nini by Herburg Roses een duurzame partner voor de toekomst en zijn blij met deze mooie aanvulling op ons veilingaanbod. Wij heten Nini by Herburg dan ook van harte welkom!”

Voor meer informatie:
Online Flower Auction
Prunus 12 
1424 LD De Kwakel
www.onlineflowerauction.com 

 

Publicatiedatum: