Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Akerdome nu formeel dealer van Sercom

Op 24 november jongstleden werd de nieuwe samenwerking tussen Akerdome uit Ter Aar en Sercom Regeltechniek officieel onderstreept door het tekenen van het samenwerkingscontract. Hierdoor is Akerdome nu actief dealer geworden van Sercom.


Ronald Akerboom en Jan-Willem Lut van Akerdome en Sercom Regeltechniek

Ronald Akerboom, de eigenaar/directeur van Akerdome is geen onbekende van Sercom. Tien jaar geleden was er namelijk al sprake van een samenwerking, toen Ronald nog actief was als een eenmansbedrijf. Sinds die tijd heeft hij niet stilgezeten. Akerdome is inmiddels gegroeid naar een bedrijf met meer dan 50 werknemers! Het is dan ook niet zonder reden dat zij in 2023 gaan verhuizen naar een nieuw pand in de omgeving. Hier werkt men op dit moment hard om het vóór april volgend jaar af te krijgen.

Akerdome is actief in diverse sectoren waarin zij Sercom kunnen vertegenwoordigen. Denk aan de glastuinbouw, bloembollensector en de buitenteelt (boomkwekerijen en zachtfruit). Ze beschikken over veel expertise om bestaande en nieuwe Sercom gebruikers per direct op een professionele wijze met hun serviceteam kunnen bedienen.


Jan-Willem, Michael Koot, Jeroen Blokland en Ronald Akerboom

Daarnaast zullen er op korte termijn voor enkele medewerkers van Akerdome aanvullende technische trainingen worden gegeven bij Sercom. Hierdoor zijn ze straks op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

 

Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek BV
Heereweg 9
2161 AB Lisse
+31 (0)252 416530
info@sercom.nl 
www.sercom.nl 

 

Akerdome BV
Woudsedijk 11
2461 CR Ter Aar
+31 (0)172 748010
info@akerdome.com
www.akerdome.com 

Publicatiedatum: