Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frans van Alphen: "Ontzettend trots dat we uit 160 inschrijvingen de winnaar zijn geworden"

Argos Packaging wint MKB Westland Ondernemersprijs

Tholen - Argos Packaging uit Honselersdijk is de winnaar van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2022. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de Oude Kerk in Naaldwijk. Juryvoorzitter Lars Boellaard en MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers reikten hier na een spannende finale de felbegeerde beker uit. Naast de Ondernemersprijs kreeg Argos Packaging ook de themaprijs voor ‘meest innovatief in de branche’.

Juryvoorzitter Boellaard gaf een korte toelichting op het juryrapport: “De jury is erg onder de indruk van de innovatiekracht van Argos. Er zijn in de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt; qua professionaliteit, omzet, aantal medewerkers, aantal locaties en qua benadering van diverse branches. In alles straalt Argos uit dat men het ‘samen doet’, de organisatie is doordrenkt van de teamgeest. In een werkveld met relatief veel concurrentie heeft Argos een mooi marktaandeel weten te realiseren. Dat gebeurt elke dag door kansen te zien in nieuwe materialen, producten en toepassingen.”

Directeur Frans van Alphen blikte vanmorgen trots terug op de winst. "Het was echt een mooie ontknoping. Met Kemeling Kunststoffen en VS Cycling waren er nog twee bedrijven genomineerd die de afgelopen jaren een mooie prestatie hebben geleverd. De sfeer onderling was erg goed, we hebben ook gezamenlijk een cadeau aan de jury overhandigd. Maar als je genomineerd bent, ga je natuurlijk ook voor de winst en het is een mooie bekroning dat dit ook gelukt is. Er waren maar liefst 160 Westlandse bedrijven ingeschreven voor deze prijs. Wij weten overigens tot de dag van vandaag niet wie ons genomineerd heeft, maar ik ben er supertrots op dat we gewonnen hebben!"

"Als bedrijf zijn we altijd op zoek of de verpakkingen die we bij onze klanten aan de man brengen nog duurzamer, innovatiever of beter kunnen. We willen de klant verder helpen dan een simpele doos verkopen. Maar onze kracht is juist wel dat we dat op een andere manier doen, waarbij we er alles aan doen om een leuke en gezellige werksfeer te creëren. Natuurlijk is daarmee de prijsdiscussie niet weg, maar dat is dan lang niet het enige dat telt. Die manier van zakendoen sprak de jury erg aan", vertelt Frans. "De exposure van deze prijs is fantastisch. Gisteravond ontplofte mijn telefoon. Natuurlijk hoop ik dat de prijs een goede follow-up krijgt, maar wij blijven vooral doorgaan met waar we mee bezig waren!"

Voor meer informatie:
Argos Packaging & Protection
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk
+31 (0)174 63 00 11
m.dammers@argos.nu 
www.argos.nu