Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delphy Japan opent nieuw kantoor

Op 19 november 2022 heeft Delphy Japan haar eigen kantoor geopend. Vanwege groei van het team Delphy Japan was een eigen kantoor noodzakelijk en de verhuizing past in de meerjarenstrategie.

Delphy Japan is in 2014 opgericht als het eerste privaat onafhankelijk adviesbedrijf voor de tuinbouw in Japan. In de afgelopen jaren is het team uitgebouwd en is een zelfstandig adviesbedrijf ontstaan.
Delphy Japan richt zich op het adviseren van telers en investeerders in de glastuinbouw en sinds kort ook in vertical farming. Door het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en kennis draagt Delphy Japan bij aan de tuinbouwsector in Japan.

Het team Delphy Japan bestaat momenteel uit 7 adviseurs, terwijl het team vanwege de sterk toenemende vraag, de komende jaren flink zal uitbreiden. Hiermee speelt Delphy Japan in op de toenemende kennisbehoefte van de glastuinbouw in Japan.

Voor meer informatie:
Delphy
Agro Business Park 5
6708 PV Wageningen
0317 491 578
www.delphy.nl 

Publicatiedatum: