Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeters Ketel Constructie breidt uit met elektrische ketels

Door de hoge energiekosten is de tuinbouwsector op zoek naar alternatieven. Boeters Ketel Constructie (BKC), bekend van de conventionele ketels in de tuinbouw, ziet dit ook en heeft haar leveringsprogramma daarom uitgebreid met elektrische ketels van het merk Värmebaronnen uit Zweden.

Het Zweedse merk bestaat reeds 50 jaar en wordt in de Nederlandse utiliteit al jaren vertegenwoordigt door One Solutions Holland. "Al snel voelde de samenwerking met OSH vertrouwd en hebben we de handen ineen geslagen. Met onze wortels in de tuinbouw zijn wij de ideale partner om de E-ketels in deze sector te vertegenwoordigen."


Wouter Voortman en Mark Welle

Omdat de onbalans op het elektriciteitsnet toeneemt doordat er steeds meer zon- en windenergie geproduceerd wordt, is de vraag naar flexibiliteit groter geworden. BKC ziet de E-ketel als een 'perfecte duurzame toevoeging', en zeker in de tuinbouw waar grote warmtebuffers en zware elektra-aansluitingen vaak reeds aanwezig zijn.

De elektrische ketels zijn enkelvoudig leverbaar tot 1400 kW 400V of 1500kw 690V. In serie geschakeld kunnen nog grotere vermogens bereikt worden.

Voor meer informatie:
Boeters Ketel Constructie B.V.
Mariëndijk 7  
2675 SV Honselersdijk
Tel.: +31 (0)174 626 081
www.boetersbkc.nl 

Publicatiedatum: