Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman intensiveert activiteiten in China

Om het algemene credo ‘Local-for-Local’ verder inhoud te geven, wordt door Royal Brinkman momenteel een lokale, Chinese organisatie in Shanghai opgezet. Met de totstandkoming van Royal Brinkman China is de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in dertien vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd. De intensivering van buitenlandse activiteiten sluit aan bij de internationaliserings-ambities van Royal Brinkman.


Het team China van Royal Brinkman: v.l.n.r. Leo Lievaart, Vincent van der Wilk, Jan Schuttrups, Maikel Dekker en Beijia Zhang

Royal Brinkman is vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande, Nederland, al jarenlang actief in China. Met twee Chinees sprekende collega’s heeft de verkoop richting China de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Via de Chinese website en via WeChat heeft Royal Brinkman haar naamsbekendheid versterkt in de Chinese tuinbouwmarkt. Er is een groeiende vraag naar de producten en oplossingen van Royal Brinkman.

Groeiende vraag
Jan Schuttrups, commercieel directeur van Royal Brinkman: “De Chinese tuinbouw groeit snel en er is een groeiende vraag naar producten, kennis en specialisme. We hebben al korte lijnen met telers in China, maar om goede duurzame relaties op te bouwen, is het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn en de taal te spreken.” Vincent van der Wilk, areamanager Royal Brinkman voor de regio Azië voegt eraan toe: “Voor ons is niet alleen verkoop naar China belangrijk. Ook voor onze afdeling inkoop wordt China een steeds belangrijker land.”


Beijia Zhang en Hong Li

De eerste stap is gezet middels het opzetten van een entiteit (WFOE) en het aannemen van drie lokale medewerkers. Maikel Dekker is aangesteld als branchemanager en zal fysiek vanaf  januari 2023 op de locatie in Shanghai aanwezig zijn. Maikel is al zes jaar in China actief geweest en spreekt zowel vloeiend Engels, Chinees als Nederlands. De komende maanden zal het lokale verkoop- en specialistenteam en de technische service worden vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken en hen van advies te kunnen voorzien.

In onderstaande video is een project van Royal Brinkman in China te zien.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
[email protected]
[email protected] 
www.royalbrinkman.nl 

 

 

Publicatiedatum: