Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TradeFair in foto's

Zou je een paar jaar onder een steen geleefd hebben en zo de TradeFair op gekatapulteerd zijn, dan zou je niet vermoeden dat er achter de schermen bij veel partijen (grote) zorgen zijn over de te betalen rekeningen. Een paar bij nadere beschouwing opvallende afwezigen vallen niet op tussen de drukke paden en de honderden kwekers die er wel zijn, en ook was de stemming vrolijk en energiek. Misschien zat er ook wel iets van bezonnenheid in, die volgt op (alweer) een periode van paniek. Prijzen zijn overwegend goed, markten en consumenten worden goed gevonden en misschien kan het allemaal wel een tandje minder, in verbruik en consumptie, in productie, in overspannen verwachtingen.

Hoe dan ook, we maakten weer een rondje en schoten de rolletjes vol. Klik hier voor de fotoreportage.


Het team van Floritec samen met de Japanse Directeur van Inochio Seikoen Keohie Ishiguro; Marc Eijsacker, Gert Hogeveen, Niels Kuiper en Rob de Bruyn van Floricultura; de stemming zat er weer goed in bij Koen Pack; en bij Albrecht Brands van Flores in Terra BV kon je tijdens de beurs de vruchten gewoon uit de boom plukken.