Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
laatste uurtjes Trade Fair

Teelt en handel wil wel, maar onzekerheid is groot

Nog een paar uurtjes en dan zit de Trade Fair er weer op. Het dubbele van feest enerzijds en serieuze (financiƫle) zorgen anderzijds loopt in het oog: niet alleen ontbreken er een aantal partijen, ook zijn er die nu al weten zich voor de editie van volgend jaar niet meer in te zullen schrijven.

We gaan er nu niet over doorzagen, dat iedereen er heeft uitgehaald wat hij of zij verwacht en gehoopt had. Maandag op deze plaats een uitgebreide fotoreportage.

Chiel Hazeu, Paul Verstegen en Johan de Hoog, de troste winnaars van de Greenovation Award

De Superb, een lijn pot agapanthus uit eigen veredeling, wordt o.a. gekenmerkt door veel knoppen en is vroeg op de markt. Vanaf week 14 hebben John Zuidgeest en Nick Duijvestijn de planten leverbaar en om dat niet te vergeten krijgen de vaste klanten alvast een wekkertje mee. Deze is voorgeprogrammeerd op maandagochtend 3 april en gaat dan dus, onvermijdelijk en oorverdovend, af.

Iris Schouten en Joeri van Klink van Klaver Flowers, dat naast lelies in Heerhugowaard al een jaar of 15 in Ethiopiƫ gips teelt en - en dat is een nieuwtje - sinds dit jaar ook limonium in het assortiment heeft.

De broekriem moet misschien worden aangehaald maar Jan van Wijk van Kwekerij Waalzicht, die in de Bommelerwaard een breed assortiment lisianthus teelt, is trots op zijn nieuwe Fiat Panda.