Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onderzoek naar scenario voor toekomst

Floriworld sluit de deuren

Floriworld is dicht voor toeristische bezoekers. De exploitatieovereenkomst tussen Floriworld en exploitant DEX Aalsmeer is in goed overleg beëindigd, zo heeft het bedrijf dinsdagmiddag naar buiten gebracht. De directie heeft externe experts gevraagd scenario’s voor de toekomst uit te werken.

Belangrijke overwegingen hierbij zijn om het belang van bloemen en planten in het leven van mensen te benadrukken, de sector op recreatieve en leerzame wijze binnen en buiten Nederland te promoten en Floriworld de ontmoetingsplek voor de sierteelt in Nederland te laten zijn.

Corona in combinatie met de oorlog in Oekraïne zorgt ervoor dat de buitenlandse toeristen nog steeds niet in groten getale Floriworld bezoeken. Het is niet gelukt dat op een andere manier op te vangen.  Sluiting van Floriworld voor toeristische bezoekers is op dit moment onontkoombaar. Floriworld is nog in overleg met DEX Aalsmeer over geplande zakelijke evenementen. Floriworld werd op 1 juli 2020 geopend

Voor meer informatie:
Floriworld 
Sierteeltstraat 1
1431 GM, Aalsmeer
085 4018480
info@floriworld.nl 
https://floriworld.nl/ 

Publicatiedatum: