Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Efficiencyslag door focus bij Retail Divisie van Floral Trade Group

Per 1 november is Retail Flowers & Plants de inkoop- en productiespecialist in sierteeltproducten voor het retail kanaal binnen Floral Trade Group. De merken Summaflor, Zyon en Heeringa blijven als commerciële labels herkenbaar richting de klanten.

Onder Retail Flowers & Plants zijn de afzonderlijke bedrijven Summaflor en Retail Flowers (Zyon en Heeringa) samengevoegd tot één sterke organisatie die haar klanten bedient met de labels Summaflor, Zyon en Heeringa. Door de samenvoeging van verschillende activiteiten onder de vlag van Retail Flowers & Plants worden de synergievoordelen benut. Op deze manier wordt er optimaal efficiënt gewerkt, is er voldoende omvang om te blijven innoveren met verantwoorde investeringen en kunnen duurzame relaties met kwekers en leveranciers verder worden uitgebouwd.

Waar Retail Flowers & Plants zich richt op de inkoop en productie hebben de commerciële labels Summaflor, Zyon en Heeringa hebben elk hun eigen focussegment richting de Europese retail klanten. Zo heeft Summaflor snijbloemen en boeketten als specialisme en richt Zyon zich op kamerplanten, tuinplanten en arrangementen. Heeringa heeft als focus de verwerking van seizoensbloemen.

“Met deze strategische stap worden specifieke werkgebieden op inkoop, productie en commercie omvangrijker waardoor er meer focus kan worden aangebracht” aldus Wim van der Plas CEO Floral Trade Group. “Hierdoor komt ons jarenlange vakmanschap maximaal tot zijn recht met behoud van een hoge kwaliteitsstandaard.”

De directie van Retail Flowers & Plants vult aan “Door deze opzet zijn we daarnaast ook in staat om het juiste talent aan te trekken, krachtige teams te creëren, hebben we specialismen op de juiste plek en kunnen we mensen boeien en binden, binnen ons kleurrijke bedrijf.”

Meer weten over Retail Flowers & Plants?
Bezoek www.retailflowersandplants.com

Publicatiedatum: