Atrium Agri haalt onderlinge banden aan

De eerste editie van 'Atrium is op bezoek bij ....' was afgelopen vrijdag een feit. Aangesloten bedrijven komen op een aantal vrijdagmiddagen bij elkaar. Het doel is om het personeel kennis met elkaar te laten  maken.

Havecon trapte af. Vanaf 16:00 uur was de inloop. Henk Verbakel (Havecon) en Richard Schmit (Atrium Agri) opende de middag met een kort woordje. Henk kondigde aan dat de volgende editie bij VB zal zijn: "Ik weet niet zeker of jij het ook al weet, Edward. Maar dan bij deze."


Henk Verbakel

Atrium Agri
Atrium Agri is een groep van samenwerkende bedrijven binnen de internationale tuinbouwsector. Samen met groepsmaatschappijen vormen ze een kennisplatform op het gebied van totale teeltconcepten, kassenbouw, water, klimaat, automatisering, energie en advisering. Ze willen naast een kennis- en ondersteuningsplatform voor hun eigen zelfstandig opererende groepsmaatschappijen, ook de verbinder zijn binnen de sector. Ze stimuleren de samenwerking tussen de groepsmaatschappijen met behoud van eigen identiteit en ondernemersgeest.

Bekijk hier alle foto's.

Voor meer informatie: 
Atrium Agri
info@atriumagri.com 
www.atriumagri.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven