Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruben Hoek nieuwe CEO Hoek group

2022 is een bijzonder jaar voor Peter Hoek senior. Naast dat hij in september zijn 60-jarig jubileum heeft mogen vieren, viert hij dit jaar ook 45 jaar ondernemerschap. In vijfenveertig jaar tijd van een lokaal naar internationaal bedrijf en van een eenmanszaak naar een familiebedrijf met een team van meer dan 250 medewerkers in binnen- en buitenland. Peter uit zijn trots: “Ooit ben ik zelf begonnen, maar de mensen om mij heen – en mijn zoons in het bijzonder – hebben Hoek group gemaakt tot het bedrijf dat het vandaag de dag is.”  


Ruben en Peter Hoek

Durf, hard werken en investeren zijn altijd de leidraad geweest binnen de organisatie. “De afgelopen jaren is er veel veranderd. Waar we een aantal jaar geleden nog een groothandelsfunctie in de veiling hadden, richten we ons nu volledig op export. Bloemen, planten en accessoires leveren aan bloemisten in meer dan 50 landen is onze dagelijkse business. Het is mooi om het bedrijf zo te hebben zien veranderen de afgelopen jaren. In de ‘groothandel tijd’ was ik nog veel betrokken in het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie. Toen de focus van het bedrijf richting export is verschoven, heeft mijn zoon Ruben deze rol eigenlijk al van mij overgenomen. Mijn rol was voornamelijk adviserend.”

Na 45 jaar vindt Peter Hoek het tijd om het stokje officieel aan Ruben over te dragen en doet hij definitief een stapje terug. Per 1 november 2022 is Ruben Hoek daarmee de nieuwe CEO van Hoek group.

Voor meer informatie:
Hoek group
Laan van Verhof 77
2231 DZ Rijnsburg
www.hoekgroup.com

Publicatiedatum: