Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klasmann-Deilmann optimaliseert verpakkingshal

Onlangs heeft Klasmann-Deilmann Benelux de nieuwe verpakkingshal in gebruik genomen op hun locatie aan de Nieuwe Waterwegstraat 34 in Schiedam. De hal maakt deel uit van een totale upgrading van het fabrieksterrein, inclusief de opslag van grondstoffen, die in 2021 in gang is gezet om de efficiëntie en de verduurzaming van de productie van substraten te verhogen.

Verpakkingshal
De nieuwe verpakkingshal is ingericht met twee moderne big bale persen en een innovatieve verpakkingsinstallatie voor big bags, waardoor er beduidend efficiënter gewerkt kan worden. De eerste berekeningen hebben al aangetoond dat de personeelskosten met 30% zijn gereduceerd. Daarnaast wordt er minder folie gebruikt door de aanpassing van de persen en rollerbanen en heeft de toepassing van grotere tussenbunkers de systeembetrouwbaarheid beduidend verhoogd.

Masterplan Schiedam
De nieuwe verpakkingshal maakt deel uit van een masterplan van Klasmann-Deilmann Benelux om de groei van de organisatie in goede banen te leiden. Een deel van de  nieuwe hal wordt gebruikt om de logistieke processen te accommoderen door middel van een laadterminal voor vrachtwagens en een rollerbaan voor de verpakte materialen naar het nieuwe aangrenzende opslagterrein. Hierdoor wordt een constante flow gecreëerd.

De ontwikkeling van de nieuwe hal en de daarbij behorende inrichting heeft ertoe geleid dat de processen in de bestaande hallen ook zijn aangepast, zodat die eveneens voldoen aan de eisen van het vastgestelde groeiscenario.

Voor meer informatie 
Klasmann-Deilmann 
Nieuwe Waterwegstraat 34
3115 HE Schiedam
+31 (0)10 4272170
[email protected] 
klasmann-deilmann.com

Publicatiedatum: