Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis breidt uit met Syngenta Poinsettia

Florensis heeft de rechten verkregen van Express Seed om met ingang van 2023 Syngenta genetica in Europa te verkopen en te produceren. De overname van Syngenta Poinsettia genetica door Express Seed in Amerika heeft dit mogelijk gemaakt.

Wim Mieremet, Corporate Product Manager Cuttings, is erg blij met deze ontwikkeling. "De verkoop start in 2023, waaronder de belangrijkste rassen uit deze genetica zoals Titan, Mars, Mira en Mirage. Dit maakt ons Poinsettia-assortiment nog aantrekkelijker voor onze klanten. De stekproductie zal plaatsvinden op een van onze productielocaties in Ethiopiƫ en onze partner P. van der Haak in Nederland wordt verantwoordelijk voor de productie van de jonge
planten."

Volgend jaar zal Florensis de beste rassen uit de veredeling van Decock Plants, Lazzeri en Syngenta presenteren, en kan haar klanten zo een zeer compleet assortiment bieden.

Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
Tel.: +31 (0)78 623 3200
[email protected]
www.florensis.nl

Publicatiedatum: