Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenbureau Holland zet in op positievere beeldvorming

In een nieuwe advertentiereeks die afgelopen week in verkillende nationale kranten van start ging vraagt Bloemenbureau Holland aandacht voor de sierteeltsector en de mensen die er in werken. Voor kenmerkende aspecten en de waarde die de sector Nederland biedt.

Een viertal advertenties gaan met steeds wisselende alinea’s kort in op een aspect van de sierteeltsector: de economische kracht, het innovatief en verduurzamend karakter, dichtbij en met Nederland verbonden, de opgebouwde kennis door de hele keten.

De advertenties tonen een trotse sector, midden in een dynamische wereld en kritische samenleving. Waarin wordt samengewerkt vanuit de overtuiging dat bloemen en planten energie geven en de kracht hebben om mensen te verbinden. De veelzijdigheid en de waarde van de sector voor Nederland is onvoldoende bekend. De advertentiereeks is de bewust ingetogen opstart van een dialoog die iedereen in de sierteeltsector zelf verder kan invullen en voortzetten in de vele contacten, elke dag weer.

bron: Bloemenbureau Holland

Publicatiedatum: