Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviflora neemt Deense PLS Nordic AS over

Noviflora heeft haar positie in Denemarken verder versterkt door de overname van het Deense bedrijf PLS Nordic AS. Naast de Zweedse vestigingen in Göteborg, Helsingborg, Uppsala en Borås en de Noorse vestiging in Larvik is dit de zesde vestiging van Noviflora in Scandinavië.

Het team van PLS Nordic AS heeft een lange geschiedenis op de Scandinavische markt in de levering van planten uit Denemarken en de rest van Europa aan tuincentra en bloemisten.

De overname van de activiteiten van PLS Nordic is samen met het Noorse bedrijf Blomstergrossisten Sør AS gedaan, waarbij Noviflora meerderheidsaandeelhouder is. De activiteiten van PLS Nordic AS blijven plaatsvinden vanuit de huidige vestiging in Odense.

Noviflora directielid en CEO Hendrico de Brabander: “We zijn enorm trots met deze uitbreiding. De overname van PLS Nordic betekent voor Noviflora een verdere versteviging in de Scandinavische markt waar we al jarenlang actief zijn. Door slimme samenwerking met onze bestaande bedrijven in Zweden, Noorwegen, Nederland en Zwitserland  kunnen we onze lokale positie weer een flinke boost geven. Hierbij streven we continue naar de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product. PLS Nordic is centraal gelegen in Denemarken waarbij zij beschikt over goede logistieke faciliteiten. Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor bloemen en planten op de focus-marktgebieden duurzaam uitbouwen door voorwaarts te integreren in de markten waar het familiebedrijf als exporteur marktleider is."

Voor meer informatie:
Noviflora
www.noviflora.com

Publicatiedatum: