Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maurice Hartman en Hans van Tilborgh starten Hortivision

Maurice Hartman en Hans van Tilborgh hebben Hortivision opgericht, een nieuw ingenieurs- en projectbureau waar glastuinbouw-ondernemers terecht kunnen voor advies op gebied van het starten van een nieuw tuinbouwproject of de implementatie van een nieuw energieconcept. 

“Onze jarenlange ervaring met de realisatie van de meest geavanceerde en hoog presterende tuinbouwbedrijven stelt ons als geen ander in staat om onze opdrachtgevers te helpen,” weet Maurice Hartman. “Wij garanderen onze opdrachtgevers een project met veel toegevoegde waarde. Daarbij staan we naast hem of haar om het complete project vlekkeloos te laten verlopen: vanaf de eerste planvorming tot aan de ingebruikname.”

Lange carrière in glastuinbouwprojecten
De beide directeur-eigenaren kennen een lange carrière in de glastuinbouw. Hartman organiseerde en leidde, als project- en inkoopmanager, jarenlang diverse bouwprojecten op het gebied van moderne glastuinbouw. Van Tilborgh heeft een achtergrond als ontwerper en ingenieur.

Energieoptimalisatie
Energieoptimalisatie en vooruitdenken zijn twee belangrijke pijlers binnen het nieuwe bedrijf. “Elke ondernemer die wil investeren in een project voor de toekomst, geven wij een technisch advies op maat. Vervolgens begeleiden we hem bij de realisatie en ingebruikname van het project. Samen creëren wij tuinbouwprojecten met een minimale energievraag waarin de beste producten worden geteeld”, zegt Hartman.  

Het is de ambitie van Hortivision om samen met vooraanstaande kwekers de Nederlandse glastuinbouw naar een hoger plan te tillen. “Op dit moment werken we bijvoorbeeld aan nieuwe inpassingen voor warmtepompen en optimaliseren we klimaatinstallaties zodat ze minder energie gebruiken”, vertelt Van Tilborgh. Daarbij kan Hortivision alle benodigde specialisten en disciplines samenbrengen en coördineren.  

 

Voor meer informatie:
Hortivision
www.hortivision.nl

Publicatiedatum: