Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijnsburg veilt vanaf vrijdag 4 november iedere dag op zes klokken

Royal FloraHolland start in Rijnsburg per 4 november 2022 met het veilen op zes klokken en dat op alle dagen van de week. Het aanbod van klok 1 en 2 wordt samengevoegd op klok 2.

De veiltijden op de Rijnsburgse klokken namen, mede als gevolg van technische ontwikkelingen (denk bijvoorbeeld aan 100% KOA, KVV en aantallen drukken), het afgelopen jaar verder af. Hierdoor zijn klokken soms al binnen een uur klaar en missen inkopers klokaanbod, wat de koopkracht niet ten goede komt. Daarom veilde Royal FloraHolland afgelopen jaar op donderdag (en ook een tijdje op woensdagen) al op zes klokken.

Positief
Inkopers en de Locatiecommissie Rijnsburg zijn positief over het voorstel. Ze geven aan zo meer tijd en overzicht te hebben om het aantal veilgroepen te volgen. Hierdoor krijgen de betreffende veilgroepen meer aandacht van inkopers. Het is aangetoond dat dit de koopkracht positief beïnvloedt.

Vanaf vrijdag 4 november neemt Royal FloraHolland de volgende stap en veilt men alle dagen op zes klokken. Het aanbod van klok 1 en 2 wordt nagenoeg samengevoegd, de exacte invulling van het nieuwe veilschema vind u hier.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: