Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitzendbureau Solutions bestaat 20 jaar

Uitzendbureau Solutions is sinds 2002 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. "Al 20 jaar blijven we processen binnen ons bedrijf ontwikkelen. Het is dankzij onze medewerkers en partners dat we blijven groeien. We willen iedereen bedanken voor de samenwerking en daarmee het succes van onze organisatie. Daarom zal deze week in het teken staan van ons 20-jarig bestaan met festiviteiten voor de oprichter, het personeel en onze zakenrelaties", meldt het uitzendbureau.

Dit succes kwam niet uit het niets. Oprichter Sezer Duygulu begon op jonge leeftijd met werken door schoon te maken na school en werkte in het weekend op de Haagse markt. In 2002 haalde zijn moeder hem over om zijn eigen bedrijf te starten. Met de laatste 67 euro van zijn moeder betaalde hij de registratie bij de KvK.

Het was een moeilijke tijd, vooral wanneer de wegen Sezer en zijn compagnon scheidden in 2006. Hij had het bedrijf failliet kunnen verklaren, maar dat deed hij niet. Hij werkte 100 uur per week om uit de situatie te komen. Dankzij zijn contacten binnen de AGF-sector ontstonden er eindelijk posities om uitzendkrachten te plaatsen.

Tot 2015 huurde Solutions een pand van amper 100 vierkante meter. Datzelfde jaar liet Sezer het huidige kantoor bouwen, wat tien keer de grootte was van het voormalige hoofdkantoor. Sezer is elke dag in het bedrijf te vinden. Hij heeft geen eigen kantoor, maar begeeft zich tussen zijn team zodat hij ieder moment te hulp kan schieten. Daarnaast kijkt niemand op wanneer hij een stofzuiger in de hand neemt om de kantine schoon te maken.

Solutions nam in 2021 T&S Flexwerk over. Hiermee wordt de groep, waar Solutions Cleaning en Schoonmaakbedrijf De Lange ook onderdeel van uit maken, steeds krachtiger. Sezers harde werk en onvermoeide houding laten zien dat, ondanks obstakels, groot succes kan worden behaald.

Voor meer informatie:
Jessica Pex
Solutions Groep
Jogchem van der Houtweg 8c
2678 AG De Lier
jessicapex@solutionsteam.nl 
www.solutionsteam.nl 

Publicatiedatum: