Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afdeling Corporate Finance groeit bij AAB

Door de jaren heen heeft AAB al enkele tientallen fusies mogen begeleiden en vele bedrijfswaarderingen uitgevoerd. Sinds begin 2022 hebben fusies en overnames alsmede bedrijfskundige vraagstukken een eigen gezicht en identiteit binnen AAB gekregen, namelijk binnen de afdeling Corporate Finance.

Deze stap is succesvol gebleken. Ook in 2022 is AAB Corporate Finance bij diverse transacties betrokken geweest. Zo heeft AAB in 2022 onder andere de koper van de aandelen van een geothermieproject begeleid, de verkoper van de aandelen van een zaadveredelingsbedrijf begeleid, een minderheidsbelang in aandelen van een financiële dienstverlener verkocht en diverse aan- en verkoopprocedures tussen aandeelhouders en Management Buy Outs begeleid. Daarnaast zijn er nog een groot aantal trajecten waaraan momenteel wordt gewerkt.

Team gegroeid
Aad Janssen leidt de afdeling Corporate Finance. Hij is binnen de tuinbouwsector de enige Register Valuator (RV) in bedrijfsbelangen en is door het Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) gekwalificeerd op grond van 'Valuation of businesses and intangible assets'. Inmiddels is de afdeling Corporate Finance verder gegroeid en wordt Aad Janssen bijgestaan door drie ervaren bedrijfskundigen die ruime ervaring hebben in het bankwezen en de accountancy.

De adviseurs Corporate Finance van AAB (van links naar rechts): Ingrid Zwinkels, René van den Nouweland, Kylian Verkerk en Aad Janssen.

Volop ontwikkeling in sector
"De tuinbouw is momenteel enorm in beweging. Fusie- en overnamevraagstukken, alsmede financieringsvraagstukken veranderen snel en dan moet er voortvarend geschakeld worden. AAB begeleidt ondernemers bij dergelijke vraagstukken. Deze vraagstukken vereisen, vooral in de glastuinbouw, een speciale benadering," zegt Aad.

"Door de specialistische kennis van de glastuinbouw, techniek en energie binnen AAB zijn de adviseurs Corporate Finance van AAB als geen ander in staat fusie- en overnameprocessen op een adequate manier te begeleiden en financieringsvraagstukken op te lossen. Risico’s en kansen kunnen juist en op waarde worden beoordeeld. Het resultaat is een transactie die de belangen van de opdrachtgever waarborgt."

Voor meer informatie:
AAB Nederland
Honderdland 1040 
2676 LV Maasdijk​
+31 (0) 174 637 637 
+31 (0) 623 366 653
info@aabnl.nl 
www.aabnl.nl

Publicatiedatum: