Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland opent PassieFlora

Met een enorme confetti ‘regenbui’ was de opening van PassieFlora donderdagmiddag 13 oktober een feit. Het afgelopen half jaar werd dit vastgoedproject in het hart van Royal FloraHolland Aalsmeer klaargemaakt voor verhuur. Het resultaat: ruim 22.000 m2 aan representatieve ruimtes, voor zowel intern als extern gebruik.

Strak geasfalteerd, goed bereikbaar en opgesierd met grote doeken van passiebloemen tegen de bedrijfsunits aan. PassieFlora is startklaar voor veel bedrijvigheid. Volgens Coen Meijeraan, manager Real Estate & Facility Management is PassieFlora dé perfecte plek om onderdeel uit te maken van de sierteeltketen. Dat dacht PostNL ook, die meldde zich als eerste huurder om vanuit PassieFlora bloemen en planten te verpakken en verzenden over heel de wereld. BloomX, Agora, Bloomon, Ricardo’s bloemen en planten en Waterdrinker huren ook een gedeelte. Goed nieuws: er is nog ruimte vrij!

Fijne, frisse werkomgeving
PassieFlora zit op dezelfde plek als het oude Cultra-gebied, vertelt projectmanager Rob Ouwehand. “Dat stond al enige tijd leeg, sinds Waterdrinker naar Aalsmeer-Oost verhuisde. De afgelopen tijd was het vooral een donkere opslagplaats voor dozen en stapelwagens. Wel nuttig, maar er stonden geen inkomsten tegenover. Slopen was een optie, al zou dat kapitaalvernietiging geweest zijn. Het moest weer een verhuurbare oppervlakte worden. Alles is gerenoveerd, verduurzaamd en omgebouwd voor de nieuwe huurders: van nieuwe vloer, faciliteiten en nieuwe klimaat- en brandmeldinstallaties tot LED-lampen. Het resultaat is een fijne, frisse werkomgeving.”

Het was nog best spannend of PassieFlora nieuwe huurders zou trekken. “Gelukkig is dat gelukt”, vertelt Coen. “Blij dat we de centrumfunctie weer kunnen gaan vervullen. Ik wens onze nieuwe huurders een toptijd. Het is nu misschien niet het beste moment om te starten, maar we wensen ze veel succes.”

Wat is PassieFlora?
PassieFlora is representatieve bedrijfsruimte op een prominente zichtlocatie in het hart van Royal FloraHolland in Aalsmeer. Het telt zo’n 22.000 m2 geheel gerenoveerde, flexibel indeelbare ruimte. Bedrijven kunnen er units huren en naar eigen inzicht indelen en inrichten. Centraal gelegen is PassieFlora interessant voor kwekers, kopers en handelaren die ruimte zoeken om hun producten te verwerken en te upgraden. De ruimte is ook geschikt voor opslag, kantoor en/of koelcel.

Er zijn nog enkele percelen, die naar eigen inzicht in te richten zijn, te huur. Mail voor meer informatie of een rondleiding naar Jasmijn Leloux via [email protected].

Lees hier meer over PassieFlora

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: