Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maersk opent nieuwe Chicago Airfreight Gateway

Maersk heeft een nieuwe Chicago Air Freight Gateway bij O'Hare Airport in gebruik genomen met onmiddellijke transfers naar de nieuwe faciliteit. 70% van de VS ligt binnen een nachtelijke rit per vrachtwagen, zodat belangrijke zendingen uit Azië en Europa snel op hun bestemming aankomen wanneer timing essentieel is. De nieuwe faciliteit bedient ook de luchtvrachthub van Maersk op Rockford Intl. Airport; een 24/7, snel groeiend luchtvrachtcentrum.

"We willen onze luchtvrachtaanwezigheid en logistieke diensten op belangrijke locaties uitbreiden en de opening van Chicago vandaag is een belangrijke stap in ons geïntegreerde aanbod aan klanten. We willen meer routingopties en flexibiliteit creëren voor klanten die hun luchtvrachtbevoorradingsketens willen verbeteren. Onze nieuwe Chicago Air Freight Gateway biedt een geïntegreerde aanbodketenoplossing voor tijdkritische zendingen en deadlines voor orderverwerking," zegt Mike Meierkort, regionaal hoofd van Maersk North America Logistics and Services.

De nieuwe faciliteit is een Bonded Container Freight Station (CFS) bij de U.S. Customs en werkt als een U.S. Transportation Security Administration (TSA) Certified Cargo Screening Facility (CCSF) om een tijdige, veilige afhandeling van luchtvracht te garanderen. Dit maakt een snelle behandeling en sortering van import- en exportvracht mogelijk.

Voor importvracht bedraagt de tijd tussen aankomst op ORD gateway en het klaar zijn voor aflevering binnen 24 uur, afhankelijk van de inklaring.

Voor exportvracht is de tijd tussen aankomst bij ORD Gateway en inschrijving en vervoerder niet langer dan 24 uur, afhankelijk van de boeking van de vervoerder.

Het nieuws over Chicago Air Freight Gateway volgt op de recente overname door Maersk van Senator International, waardoor transatlantische ervaring en activa worden toegevoegd aan Maersk's Noord-Amerikaanse luchtvrachtdienst voor klanten.

Voor meer informatie:
Tom Boyd
About A.P. Moller - Maersk
+1 704 430 3442
Thomas.h.boyd@maersk.com

Publicatiedatum: