Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streep door doorstart failliete bloemengroothandel Anguflor

Er komt geen doorstart voor de onlangs failliet verklaarde groothandel in bloemen, planten en cadeauartikelen Anguflor BV uit Heiloo, Noord-Holland. Anguflor exploiteerde zeven bloemenwinkels gesitueerd op de NS-stations van Venlo, Helmond, Echt, Weert, Roermond, Sittard en Susteren. Deze werden bevoorraad vanuit het bedrijfspand van Anguflor in Heiloo. Ook zou Anguflor een Albert Heijn in Asten als klant hebben gehad. Er werkten 23 mensen.

Oorzaak van het faillissement is een sterk dalende omzet als gevolg van de coronamaatregelen. De curator, de heer S.F. Coelingh Bennink, doet nog verder onderzoek. Voor een eventuele doorstart hadden zich aanvankelijk meerdere geïnteresseerde partijen gemeld. Door met name de onzekere markt en stijgende kosten zijn partijen afgehaakt. Alleen voor de vestiging Susteren is een koper gevonden die de activiteiten zal voorzetten.