Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boal Group en Flexibell China bundelen krachten op Chinese markt

Boal Group en Flexibell China gaan samenwerken op de Chinese markt. Boal Group Flexibell (BGF) is een nieuwe gezamenlijke entiteit hiervoor, die de groeiende vraag naar lokale kasbenodigdheden en -diensten in China ondersteunt. Via BGF krijgen hightech kassenbouwers toegang tot gecertificeerde Nederlandse A-kwaliteit componenten en services in China. Dit zal verder bijdragen aan de duurzame teelt van gezonde voeding in deze snelgroeiende markt, zo zijn beide bedrijven overtuigd.

Jiayan Cai, Frank Boers, Leo van der Ven, Pierre Bell en Robert-Jan de Goeij

Drempel verlagen voor kassenbouwers die groei zoeken in China
Met lokale productie en lokale aanwezigheid wil BGF hightech kassenbouwers faciliteren om hun horizon in het Verre Oosten te verbreden, terwijl de traditionele drempels zoals invoerrechten, lokale wetgeving en logistieke kosten worden weggenomen. BGF faciliteert kassenbouwers om benodigdheden als kasdeksystemen, insectengaas en klimaatschermoplossingen voor de Chinese markt lokaal in te kopen, terwijl ze verzekerd blijven van Nederlandse producten van hoge Nederlandse kwaliteit die traditioneel wordt geleverd door de Boal Group. Flexibell zal haar aanbod aan kassenbouwers uitbreiden met hoogwaardige diensten ter ondersteuning van lokale pre-sales, operations en after-sales activiteiten. Door lokaal in te kopen, dragen kassenbouwers bij aan een duurzame oplossing voor de Chinese markt.

Frank Boers, Managing Director bij Boal Systems, is klaar voor dit nieuwe avontuur in Azië: “Door deze samenwerking kan Boal Group haar productiecapaciteit uitbreiden naar China. Onze huidige en toekomstige klanten zullen profiteren van expansiemogelijkheden op de Chinese markt, terwijl ze onze bekende hoogwaardige systemen en benodigdheden tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden.”

Een win-winsituatie voor de hele markt
“Voor Flexibell is de joint venture net zo voordelig”, bevestigt Leo van der Ven, CEO van Flexibell Systems Group. “Samen kunnen we kassenbouwers hoogwaardige kasonderdelen- en diensten bieden op een concurrerend niveau op de Chinese markt. Het is een win-winsituatie voor de hele markt.”

”Onze rol als leverancier van kassenbouwers zal niet veranderen”, vult Robert-Jan de Goeij, CCO van de Boal Group aan. “Deze uitbreiding maakt deel uit van onze groeistrategie. We zien het potentieel van de Chinese markt en deze samenwerking met Flexibell stelt ons in staat om deze weg in te slaan en tegelijkertijd onze ESG-doelen (Environment, Social & Governance) naar een hoger niveau te tillen. Ik ben vereerd dat we als organisatie de Chinese voedselketen kunnen helpen om nog duurzamer te worden.”

Zijderoute voor kasbenodigdheden en -diensten
Pierre Bell, chairman van de Flexibell Systems Group is enthousiast over de samenwerking: “We zijn al 17 jaar actief in de tuinbouwsector in China. Voortbouwend op deze ervaring kunnen we nu nog beter inspelen op de vraag van de Peoples Republic of China (PRC) naar lokale productie van door Nederland ontworpen en gecontroleerde kasbenodigdheden en -diensten. Het opent de Chinees-Nederlandse zijderoute. Laten we samen groeien!”

Ondersteunen van de verdere ontwikkeling van de Chinese land- en tuinbouw
Jiayan Cai, chairman van BGF, ziet het voordeel voor de PRC: “De BOAL Group en Flexibell hebben een strategische samenwerking op basis van gecombineerde krachten en lokale marktexpertise binnen de wereldwijde glastuinbouw. We zijn toegewijd om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren en bij te dragen aan het succes van onze lokale klanten. BGF zal de komende jaren de verdere ontwikkeling van de Chinese tuinbouw ondersteunen.”

Onder de paraplu van BGF hebben de volgende A-merkbedrijven zich gecommitteerd om leveringen en diensten aan te bieden in China:

Voor meer informatie:
Boal Group
info@boalgroup.com 
www.boalgroup.com

 Flexibell Systems Group BV
+31(0) 174 266500  
www.flexibellsystems.com 

Publicatiedatum: