Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duijnisveld Greenhouse Structures wijzigt samenstelling directie en aandeelhouders

In de afgelopen 20 jaar is Duijnisveld Greenhouse Structures verder uitgegroeid tot de organisatie zoals de meesten haar vandaag de dag kennen. Gedurende die periode hebben Bart van Peppen, Paul Duijnisveld en Con Duijnisveld succesvol aan het roer gestaan van het reeds 100 jaar bestaande familiebedrijf.

Nu is het tijd voor de 4e generatie uit de familie Duijnisveld om naar voren te treden. Per 19 september 2022 zijn Robbin Duijnisveld en Ferry Duijnisveld toegetreden tot de directie.

Paul Duijnisveld legt daarbij zijn taken als directeur neer, maar blijft nog wel werkzaam tot het einde van dit kalenderjaar om zijn kennis en taken over te dragen aan de nieuwe directieleden.

Bart van Peppen blijft tot eind 2025 aan als directeur, in coöperatieve vorm tezamen met Robbin Duijnisveld en Ferry Duijnisveld.

Con Duijnisveld legt, evenals Paul, zijn taken als directeur neer. Wel blijft Con de komende jaren betrokken binnen de organisatie, mede om zijn 45 jaar ervaring en opgebouwde kennis met trots verder over te brengen richting zijn twee toetredende zonen.

bron tekst & foto: LinkedIn

Voor meer informatie:
Duijnisveld & zn b.v.
Monsterseweg 52
2685 LJ Poeldijk
T: +31 (0)174 28 62 00
info@duijnisveld.nl
www.duijnisveld.nl

Publicatiedatum: