Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gartneriet Lundager neemt merk Tingdal over van Gartneriet Tvillingegården

In verband met de reorganisatie van Gartneriet Tvillingegården heeft Gartneriet Lundager in Fangel Odense het deel van het bedrijf overgenomen dat alleen betrekking heeft op het merk Tingdal, met bijbehorende inventaris en productie, zegt kweker/eigenaar Ove Lundager.

Er is een overdrachtsovereenkomst getekend, waardoor Gartneriet Lundager per 28 september 2022 dit deel van het bedrijf, dus het merk Tingdal heeft overgenomen.

Voor onze klanten betekent dit dat ons sterke merk BY Lundager wordt versterkt met het geweldige merk Tingdal. De producten van het merk Tingdal worden nog steeds geproduceerd op de bestaande adressen in het nieuw opgerichte bedrijf Tingdal by Lundager . De producten zullen verder op de markt worden gebracht en verkocht onder het bekende merk. Het leveranciersnummer 50873 zal worden behouden voor bestellingen op Danpot, net zoals Per Christensen ook de verkoopmanager voor Tingdal producten zal blijven.

Het nieuwe bedrijf neemt vanaf 12/9 alle verplichtingen over van Gartneriet Tvillingegården voor de medewerkers die bij Tingdal by Lundager blijven werken, evenals verplichtingen jegens leveranciers en klanten.

Wij verwelkomen onze nieuwe collega's bij Tingdal byLundager en we kijken uit naar een goede samenwerking met al onze medewerkers, klanten en leveranciers, - zegt eigenaar Ove Lundager.

Neem voor meer informatie contact op met:
Ove Lundager
Tel.: +45 2041 2405
[email protected]

Michel Teekens
Tel.: +31 2805 7507
[email protected]

lundagerplants.com

Publicatiedatum: