Royal FloraHolland verlengt samenwerking met HortiHeroes

Royal FloraHolland zette onlangs een handtekening onder een partnership met HortiHeroes, een platform voor talentontwikkeling, innovatie en startups in de Nederlandse Food & Flower Industry. Met het partnership onderstrepen ze het belang van de positie die Nederland heeft als koploper in de internationale Food & Flower Industry.

De programma's en activiteiten van HortiHeroes zijn gericht op het aantrekken, verbinden en ontwikkelen van talent (studenten, startups en ondernemende (young) professionals) met ambitie en vernieuwingsdrang. De samenwerking zorgt voor de deelnemers voor nieuwe inzichten, kennis en een breed netwerk binnen en buiten de sector. Samen met andere talenten binnen en buiten de Food & Flower Industry werkt HortiHeroes tijdens hun intrapeneurship aan hun eigen professionele en persoonlijke vaardigheden en aan concrete innovaties. Ieder jaar nemen er vanuit Royal FloraHolland twee jonge talenten aan het intrapeneurship deel.

Aankomend jaar versterkt Royal FloraHolland de samenwerking met de gehele HortiHeroes community. Dit doen ze door startups (die onderdeel zijn van de HortiHeroes community) huisvesting aan te bieden op de locatie in Naaldwijk. Zo zit Royal FloraHolland dicht op de innovaties van morgen en maken ze het mogelijk om samen versneld impact maken.

Interne ontwikkelprogramma’s voor jong talent
Naast het talentprogramma van HortiHeroes heeft Royal FloraHolland ook nog twee interne ontwikkelprogramma’s voor jong talent: Yop (Young Potential Programma) en Medior (Medior Programma). In beide programma's ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen kwaliteiten en talenten en leren tijdens het traject hoe zij op een persoonlijke manier invulling geven aan hun functie en/of loopbaan. 

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven