Royal Van Zanten neemt veredelingsactiviteiten over van Armada Breeding

Per 1 januari 2023 neemt Royal van Zanten Breeding het assortiment jaarrond chrysanten, asters en enkele kleinere producten over van Armada Breeding.

Armada blijft als zelfstandige partij bestaan, in die zin dat de producten die niet overgaan naar Van Zanten worden ondergebracht bij zusterbedrijf DecoNova Young Plants BV. Dit bedrijf is een van de grote spelers op het gebied van buitenchrysanten en najaarschrysanten.

Personeel van Armada Breeding gaat deels wel over naar Van Zanten. Tegelijkertijd zijn er enkele medewerkers die – ‘overigens allemaal netjes in onderling overleg’, zo benadrukt directeur van Armada Holding Gerard Lentjes - van Armada Breeding overgaan naar DecoNova .

Vlnr: Gerard Lentjes, Maarten Goos, Joost Kos, Mark Boeder

“Deze stap creëert een mooi toekomstperspectief voor Armada Breeding. Zowel voor onze klanten, alsook voor onze medewerkers. We hebben ons bedrijf met zorg opgebouwd en zien de samenwerking in deze fase van ons bedrijf als logische stap om verder te professionaliseren”, aldus Gerard Lentjes, Directeur Armada Holding.”

“In al onze marktsegmenten ambiëren we een prominente positie. Daaraan gaan ook de activiteiten van Armada Breeding bijdragen. Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s van Armada Breeding en al hun passie te verwelkomen in ons team”, aldus Maarten Goos, Algemeen Directeur bij Royal Van Zanten.

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
Tel. : +31 (0)297 387000
www.royalvanzanten.com

 


Armada Young Plants
Nieuwveens Jaagpad 47
2441 EK Nieuwveen
T: +31 (0)174 520713
www.armadayoungplants.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven