Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karel Hermans back on the road

Karel Hermans laat de Venlose transport-geschiedenis herleven. Bijna anderhalve eeuw nadat zijn overgrootvader, Karel Hermans, het gelijknamige transportbedrijf startte, laat Karel Hermans (4e generatie) de oude tijden weer herleven. "Een vertrouwd merk in een modern jasje. Karel Hermans Transport, van oudsher een begrip in Venlo en ver daarbuiten, opent opnieuw haar deuren", meldt de transporteur.


 
Koeltransport
"Met trotse bescheidenheid maak ik inderdaad bekend dat Karel Hermans Transport terug is. Ik heb me de afgelopen twee decennia gespecialiseerd in de wereld van koeltransport en een betrouwbare naam opgebouwd betreffende gespecialiseerd geconditioneerd Europees transport van verse groente en fruit. Ik ben tot 2019 Directeur Groot Aandeelhouder geweest bij een vooraanstaande vervoerder van groente en fruit. Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en sales, hebben we daar een prachtig bedrijf met uiteindelijk ruim 300 medewerkers gebouwd. En geloof me, de sporen van onvoorwaardelijke liefde voor koeltransport zitten nog steeds in alle genen van mijn DNA. Daarom begin ik voor mijzelf in samenwerking met de Kivits Logistics Group", vertelt Karel.
 
"Een top dienstverlening leveren aan mijn klanten, dat is mijn doel. Met klanten weer vertrouwd aan tafel te zitten om te sparren over het koeltransport voor morgen. Samen met mijn partner kan ik een groot scala aan zeer uiteenlopende logistieke oplossingen aanbieden en ik verheug mij er ├ęcht op om samen met opdrachtgevers te werken aan een gezamenlijk toekomst zonder geremd te worden door obstakels en problemen. Dat heeft mij altijd onderscheidend gemaakt. Vooral niet teveel denken aan standaard oplossingen, maar maatwerk bij elke individuele opdracht. Groot en klein!"
 
Voor meer informatie:
Karel Hermans
Karel Hermans Transport
+31 6 83 95 37 92
Karel@karelhermanstransport.nl 
www.karelhermanstransport.nl    

Publicatiedatum: