Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde editie Anthurium Inspiration Weeks in volle gang

De Anthurium Inspiration Weeks zijn ook dit jaar weer in volle gang. Exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg worden geïnformeerd en geïnspireerd over de mogelijkheden met snijanthuriums.

In 2020 heeft het promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met Royal FloraHolland de Anthurium Inspiration Weeks georganiseerd. Na twee succesvolle jaren, zijn dit jaar opnieuw de krachten gebundeld. Door middel van presentaties op locatie bij exporteurs krijgen de inkopers, verkopers en marketeers van exportbedrijven informatie over de marktontwikkelingen en promotiemogelijkheden van de productgroep snijanthurium. Daarnaast worden cultivars gepresenteerd en beoordeeld.

Het doel van de Anthurium Inspiration Weeks is wederzijdse kennisoverdracht. De exporteur krijgt de nodige informatie om beter in te spelen op de wensen van de klant en Anthurium Info ontvangt de nodige feedback vanuit de handel. “Hier kunnen weer mooie promotionele kansen uit ontstaan, waarin kweker en exporteur elkaar versterken”, Debbie Olsthoorn, marketingmanager van Anthurium Info. “Zo zijn wij bijvoorbeeld al aan het evalueren of er mogelijkheden zijn m.b.t. koud transport. Dit is een van de bevindingen tijdens de Anthurium Inspiration Weeks”, aldus Debbie.

Voor meer informatie:
Debbie Olsthoorn, Marketing Manager 
Anthurium Info
debbie@anthurium.info
www.anthuriuminfo.com

Publicatiedatum: