Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flynth presenteert nieuw logo

Flynth heeft een nieuw logo. Dit werd afgelopen vrijdag met een  spetterende led-lichtshow én animatie onthuld tijdens het Flynth Festival met alle medewerkers. Op maandag 3 oktober werd het logo vernieuwd in alle communicatie-uitingen en applicaties van Flynth.

De kenmerkende blauwe kleur in de merkstijl van Flynth is verfrist. Bij het logo zijn de zware hoofdletters van vroegere statuur, vervangen door elegante en herkenbare letters voor Flynth op een manier die kwaliteit uitstraalt. Het oude onderschrift 'adviseurs en accountants' komt niet meer terug in het logo zodat de naam Flynth maximale aandacht en impact krijgt.  

Voorzitter van de raad van bestuur Bas Hidding: “Het nieuwe logo markeert de visie op de toekomst van Flynth. Het benadrukt ook de integratie van Acconavm en Astrium. Het nieuwe logo is het symbool voor Flynth als een kwalitatieve, betrokken en inspirerende organisatie voor al haar klanten en medewerkers.” 

Vanaf vandaag start ook de rebranding van Accon avm naar Flynth en zal het nieuwe Flynth logo op al onze locaties zichtbaar worden.

Bron: Flynth 

Publicatiedatum: