Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste Floriadeweek begonnen

Floriade Expo 2022 luidde op zaterdag 1 oktober de laatste week van de Expo in met een Flower Power Party. Honderden mensen kwamen verkleed in Flower Power outfit, genoten van een dagje Floriade en feestten aan het einde van de middag mee tijdens de Party in The Green House. Op 9 oktober sluit Floriade in Almere haar poorten.


Floriade Flower Power Party met Barry Paf

Voetjes van de vloer
Na een voorprogramma door de Alex Manuputty Hippie Revival Band, nam 100%NL radio-dj Barry Paf de feestgangers in het kascomplex The Green House mee terug in de tijd van de late sixties en early seventies. Er werd uitbundig gedanst op I’m a Believer en Like a Rolling Stone en later ook nummers als YMCA en You’re the one that I want. De voetjes gingen van de vloer en bezoekers gingen op de foto bij de photobooth om zo een mooie herinnering mee naar huis te nemen.

Nog een laatste keer genieten van Floriade
Ook in de laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, een concert van R&B artiest Ruben Anthony op 7 oktober en groenshows door televisietuinman Ivo Putman op 8 oktober. Hoogtepunt is een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober.

Publicatiedatum: