Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Verhoijsen voorzitter LLTB-regio Noord-Limburg

Varkens- en pluimveehouder John Verhoijsen uit Beringe wordt de nieuwe voorzitter van LLTB-regio Noord-Limburg. Verhoijsen is geen vreemde binnen de Limburgse land- en tuinbouw, noch in de Noord-Limburgse en provinciale politiek, stelt de LLTB bij zijn bekendmaking.

De vertrouwenscommissie heeft Verhoijsen voorgedragen aan het regiobestuur. "Die voordracht is unaniem met veel enthousiasme ontvangen", laat vicevoorzitter van het regiobestuur Sander Smits weten. "John is een door de wol geverfde politicus en bestuurder met veel kennis over de sector en een breed netwerk. We zijn ervan overtuigd dat we met hem een uitstekende opvolger voor Pieter Lucassen hebben gevonden, die ik via deze weg nogmaals hartelijk wil bedanken voor het geweldige werk dat hij heeft verricht met het vormen van onze krachtige regio."

Ook Verhoijsen is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. Binnen agrarische bestuurskringen heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo was hij tien jaar hoofdbestuurslid bij de LLTB en voorzitter van voormalige afdeling Helden. Daarnaast is hij bestuurslid van Natuurrijk Limburg. Politiek was Verhoijsen actief als gemeenteraadslid in Helden (later Peel en Maas) en als Statenlid van provincie Limburg. Ook in maatschappelijke kringen staat Verhoijsen bekend als betrokken bestuurder. Zo is hij voorzitter van de fanfare Sint-Jozef in Beringe en wildbeheereenheid Helden.

"Ik ben blij dat het regiobestuur zo enthousiast op mijn voordracht heeft gereageerd", zegt Verhoijsen. "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan." Verhoijsen start zijn voorzitterschap per 1 oktober aanstaande.

Bron: LLTB 

Publicatiedatum: