Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foto-impressie FlowersExpo Moskou 2022

Van 13 tot en met 15 september vond de 12e internationale beurs, FlowersExpo 2022, plaats in Moskou in de Crocus Expo IEC. 

235 bedrijven uit Rusland en 8 andere landen namen deel aan de FlowersExpo 2022. 1600 specialisten en vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven ontmoetten bezoekers bij hun stand.

De tentoonstelling in de IEC, "Crocus Expo," werd bezocht door 10.700 mensen uit alle regio's van Rusland, de GOS-landen en andere landen. "Een belangrijk aspect van het FlowersExpo project is dat het professionele bezoekers trekt uit zelfs de meest afgelegen steden van Rusland."

De beurs werd ook uitgezonden door zijn eigen televisiekanaal FlowersExpo TV, dat elke dag uitzond en iedereen liet kennismaken met de deelnemers en belangrijke events.

Klik hier voor een impressie van het eventDe beurs werd traditioneel georganiseerd door de Kamer van Koophandel en Industrie van de Russische Federatie en met hulp van professionele organisaties - het Nationale Gilde van Bloemisten, de vereniging "Of greenhouses of Russia," de vereniging van plantenproducenten.

In de beurshallen werd het totale assortiment van de groene sector gepresenteerd; vooral de lokaal geproduceerde producten en diensten voor de bloemen- en plantenmarkt.

Nieuwe lanceringen vonden plaats en nieuwe namen onthuld. Tussen de deelnemers bevonden zich 25% aan nieuwe bedrijven in verschillende gebieden van de "groene" sector."Bezoekers wachtten op bloemen van de beurs. De snijbloemen werden gepresenteerd door Russische producenten. Producenten en leveranciers van snijbloemen uit andere landen waren ook aanwezig", zo deelt de organisatie na afloop.

Een selectie van plantgoed van Russische kwekerijen en zaadbedrijven, sierteeltproducten, maar ook gewasbeschermings-middelen, grondsoorten, meststoffen, apparatuur en IT-technologie waren aanwezig. "Dat zijn de segmenten die vooral in 2022 zijn toegenomen."

Als een belangrijk marketingevent voor bedrijven focust de beurs op innovaties, productietrends, verkoop van bloemen en planten, technologieën en producten voor de sierteelt en tuinbouw.

Wedstrijden
In het kader van de beurs werden 5 wedstrijden gehouden. De winnaars ontvingen diploma's en medailles.

De volgende bedrijven waren genomineerd voor beste productkwaliteit: Agrofirm "Poisk," Ornamental flower crops, BioMaster, Kaluga Flower Holding, State Budgetary Institution "Ozelenenie," Novosibirsky Greenhouse Complex, ASC, en Summer Garden.

De winnaars van de "novelty of the year"-wedstrijd waren: Schelkovo Agrokhim, RUSINCHEM, Farao, ZION RUS, ZĚMA, ORGANIC MIX, Euroseeds, De Ruiter, NVP "BashInkom," Keramika Zolotoe, Ornamental flower crops, Sakata, Agrofirma "Poisk." De volgende bedrijven wonnen in de categorie beste innovatieve oplossing: RUSINCHEM, Organic Line, NVP "BashIncom," Schelkovo Agrokhim, en ORGANIC MIX.

De winnaars van het beste beurs-design waren: IP Kharchenko R.V., TH "ATENA," en RUSINCHEM. 

Klik hier voor een impressie van het event

Voor meer informatie:
FlowersExpo Russia 
www.flowers-expo.ru

Publicatiedatum: