Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Viaroma laat leerlingen kennis maken met de tuinbouw

Tijdens Green Unplugged gaan leerlingen van middelbare scholen op bezoek bij tuinbouwbedrijven bij hen in de buurt. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe divers de tuinbouw is. Voor veel leerlingen is dit een eerste kennismaking met de sector. Tijdens deze vijfde editie doen meerdere bedrijven mee, waaronder Viaroma.

Viaroma is een koel- en preparatiebedrijf. Het bedrijf bewaart bloembollen, vaste planten en boomkwekerijproducten voor derden. Op deze locatie wordt de opplant geregeld voor de bol-op-pot-producten van Roma nova. Dit vindt plaats van augustus tot half januari.

Afgelopen donderdag opende Viaroma de deuren voor 25 leerlingen van het Visser ’t Hooft Lyceum uit Rijnsburg. De leerlingen werden ontvangen door Erik en Brenda Willemse. Hierna volgde een rondleiding en twee workshops. Tijdens de eerste workshop mochten de leerlingen helpen met het planten van de bollen op pot. De tweede workshop werd gegeven door Marco van Dalen en ging over het DNA. Het was een leerzame ochtend voor zowel de leerlingen als de medewerkers van Viaroma.

Voor meer informatie:
Roma nova
www.romanova.nl

Viaroma
www.viaroma.nl

Publicatiedatum: