Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Partnership IT-bedrijven DNA Services en OutSmart

"Vanaf nu zorgen we er samen voor dat papieren werkbonnen verleden tijd zijn"

DNA Services en OutSmart gaan samenwerken om hun klanten te ondersteunen in verdere digitalisering. Dat zijn de beide IT-bedrijven met elkaar overeengekomen en in de achterliggende periode is de partnerovereenkomst getekend. OutSmart levert een cloudoplossing voor het plannen en managen van buitendienstmedewerkers. Met de oplossing worden werkbonnen gedigitaliseerd en kunnen eenvoudig op projectbasis uren worden geregistreerd. DNA biedt klanten ERP-software, waaronder Uniconta en FreshERP, en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke webapplicaties.


Vlnr: Steven Rigter (CEO OutSmart), Hans de Wit (DNA Services) en Dennis Usmany (Business Partner Manager OutSmart)

Door dit partnership kunnen DNA Services en OutSmart de bedrijfsprocessen van hun klanten nog verder digitaliseren en optimaliseren. Op het internationale ERP-evenement ‘UniXperience’ is de complementaire meerwaarde van het partnership aangetoond en inmiddels zijn de eerste gezamenlijke klanten een feit.

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services: “DNA groeit momenteel hard zowel door autonome groei als door strategische overnames. We zetten in toenemende mate in op de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Ook breiden we ons partner-ecosysteem uit waardoor we klanten extra functionaliteit kunnen aanbieden. OutSmart integreert naadloos met Uniconta ERP-software, een pakket dat wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!”

Dennis Usmany, Business Partner Manager bij OutSmart: “OutSmart is een open systeem dat gemakkelijk te koppelen is aan andere systemen zoals Uniconta. We zijn blij met ons partnership met DNA. Beiden bedienen we een groeiend aantal klanten in verschillende marktsegmenten en zijn we tomeloos ambitieus. Vanaf nu zorgen we er samen voor dat papieren werkbonnen verleden tijd zijn.
Zo kan ieder bedrijf zijn traditionele processen omzetten naar digitale successen!”

Voor meer informatie:
Hans de Wit
Fresh IT Services
+31 (0)6 82 956 031
[email protected]    
www.dnaservices.nl     

OutSmart
Nevelgaarde 5a
3436 ZZ Nieuwegein
www.out-smart.com

Publicatiedatum: