Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SenseNL verlengt partnerschap met Tomatoworld

Afgelopen jaar was SenseNL al partner van Tomatoworld. Het bedrijf is nog volop in de startupfase.

Op 19 september tekende Winelis Kavelaars, algemeen directeur bij SenseNL in het bijzijn van Miranda van den Ende, directeur van Tomatoworld de verlenging van het partnercontract met Tomatoworld, waar bezoekers een indruk krijgen van de waarde van de Nederlandse glastuinbouw.

Kennis en innovaties kunnen bijdragen aan oplossingen voor het wereldwijde wereldvoedselvraagstuk en partners zijn daarbij heel belangrijk voor Tomatoworld. Niet alleen voor een financiële ondersteuning, maar ook omdat partners hun kennis en de nieuwste ontwikkelingen met de binnen- en buitenlandse bezoekers kunnen delen.

Voor SenseNL betekent een partnerschap met Tomatoworld, de mogelijkheid om haar producten in de praktijk te testen, in een daadwerkelijke en reële omgeving, maar ook om in contact te komen met andere partners in de glastuinbouw om kennis en ervaringen te delen.

Bij Tomatoworld worden 40 verschillende tomatenrassen geteeld volgens de duurzame Nederlandse productiemethode. In de hightech demonstratiekas, ook wel Fieldlab genoemd, wordt de teelt aangestuurd door geavanceerde apparatuur. Om de gewasgezondheid en productie te optimaliseren wordt 24/7 data verzameld via de klimaatcomputer, sensoren en camera's. Diverse bezoekers komen jaarlijks een kijkje nemen bij Tomatoworld en de verschillende rassen proeven. Rondleidingen bij Tomatoworld zijn te boeken via www.tomatoworld.nl.  

Voor meer informatie:
SenseNL B.V.
Ambachtsweg 41F
2641 KT Pijnacker
+31 (0)85 876 8909
[email protected]

Publicatiedatum: