Vreugdenhil Bulbs & Plants viert '10 Jaar No Water Flowers'

10 jaar geleden begon Vreugdenhil Bulbs & Plants met het idee 'No Water Flowers'. Het concept met de wax-amaryllisbollen heeft zichzelf bewezen en is een waar succes voor het bedrijf.

Richard Grootscholten, eigenaar van bedrijf Greencre8 uit Honselersdijk, is de bedenker van het concept en heeft samen met Vreugdenhil Bulbs & Plants uit ‘s-Gravenzande langdurig getest om tot de beste kwaliteit te komen." Het was een ingewikkelde en lange zoektocht, maar het heeft ervoor gezorgd dat wij garanderen dat onze No Water Flowers altijd groeien en bloeien zonder water bij de consument thuis. Een magische ervaring met meer dan 10 jaar ervaring, is ter ere van het jubileum vastgelegd in een video."

Pionieren in een nieuw segment
Ter ere van dit concept won Vreugdenhil Bulbs & Plants in 2015 de Glazen Tulp award. Iets waar ze trots op zijn en altijd zullen koesteren. "We blijven pionieren naar nieuwe vormen, uitvoeringen en toepassingen. De passie en creativiteit zit in ons DNA en heeft in de afgelopen 10 jaar veel verrassende varianten van de No Water Flowers opgeleverd. Denk hierbij aan de Fashionz collectie, een door ons bedacht en geregistreerd ontwerp van de bollen met een truitje."

De No Water Flowers zijn sinds deze week (38) weer leverbaar bij kweker Vreugdenhil Bulbs & Plants. Het assortiment is tevens te zien tijdens de huisbeurs van de kweker welke tot en met 7 oktober op afspraak te bezoeken is in ‘s-Gravenzande.

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
T: 0174 413811
admin@vreugdenhilbp.com  
www.vreugdenhilbp.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven