Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MATE International overgenomen door Decowraps Europe

Vanaf heden is MATE Europe een onderdeel van Decowraps Europe. Waar MATE nu nog zijn showroom en kantoor houdt in De Goorn (NH), zal zij gaan integreren in het Decowraps kantoor en magazijn in Aalsmeer. 

Kees van de Lagemaat, CEO van Decowraps Europe: “Met ruim 20 jaar ervaring in ontwikkeling en verkoop van klantspecifieke toegevoegde waarde voor zowel bloemen als planten, met duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen als kernwaarden, is MATE de perfecte partner voor de toekomst.”

Met de gecombineerde krachten van MATE en het Decowraps team, tezamen met het uitgebreide netwerk van producenten, zal er worden ingezet om zowel service als productontwikkeling naar een hoger niveau te brengen, zo delen beide partijen. Ook zal Decowraps het duurzame concept Second Plan in haar collectie opnemen.

Met deze stap zal Decowraps Europe zijn mogelijkheden uitbreiden en wil het bedrijf de sierteeltsector een breder pallet aan instrumenten kunnen bieden, om waarde toe te voegen aan de vele bloemen en planten die de sector rijk is. Vanaf begin november, gedurende de Floraholland Trade Fair, wordt de gecombineerde showroom met zowel flexibele verpakkingen als toegevoegde waarde, officieel geopend voor klanten.

Voor meer informatie:
Decowraps 
Thailandlaan 13
1432DJ Aalsmeer
+31 297 349 000
orderseu@decowraps.com 
www.decowraps.com 

Publicatiedatum: