Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

P. Nelis na brand binnen een week weer in bedrijf

Het bleek een week uit een rampscenario. Uitslaande vlammen hebben vorige eek maandag bij P. Nelis & zoon’s gedeeltelijk de bedrijfsruimte verwoest. Een groot deel van de bewaarcellen en de bollenvoorraad is behoed van de vlammenzee. Op zaterdag 17 september draaide het bedrijf weer en worden bestelde partijen bollen weer uitgeleverd. Een huzarenstuk van samenwerking, betrokkenheid en grootse inzet.

Op 12 september werden medewerkers van P. Nelis & zoon’s opgeschrikt door rookvorming in een van de verpakkingshallen. Uit voorzorg werden de cellen en machines uitgezet en is direct 112 gebeld. Kort daarna arriveerde de brandweer en werd gezocht naar de bron. Waar in eerste instantie alleen rook was, bleek er ook vuur te zijn. In korte tijd stond een deel van de verwerkingsruimte in lichterlaaie.

Door het kortdate optreden van de veiligheidsdriehoek en in overleg met P. Nelis, is een groot deel van het bedrijf van de vlammenzee gered. Met het ten tijde van de brand afbreken van een deel van de verwerkingsruimte creëerde de brandweer een corridor. Mede door dit ingrijpen kon het kantoor en een groot deel van de bewaarcellen met grote bollenvoorraad worden behouden.

Door een optimale en fijne samenwerking met de betrokken partijen die allemaal de schouders eronder hebben gezet, is P. Nelis sinds afgelopen weekend weer in bedrijf. Uiteraard blijft het management zoeken naar oplossingen voor de verloren voorraad en verwerkingsruimte.

Voor meer informatie:
P. Nelis 
Herenweg 37
2100 AB Heemstede
+31 23 548 34 00
flowerbulbs@pnelis.nl 
https://pnelis.nl/ 

Publicatiedatum: