Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacco Vooijs nieuwe voorzitter van subregio Noord-Holland Noord

De regio Noord-Holland van Glastuinbouw Nederland is opgedeeld in twee subregio’s: Noord-Holland Noord en Aalsmeer. Recent heeft Jacco Vooijs de functie van voorzitter van de subregio Noord-Holland Noord overgenomen van Peter Raven.

De subregio Noord-Holland Noord omvat het gehele bied boven Amsterdam / Noordzeekanaal. Het werkgebied van de subregio Noord-Holland Noord komt voor een groot deel overeen met dat van de Greenport Noord-Holland Noord.

Nieuwe voorzitter
Sinds de start van de subregio Noord-Holland Noord heeft Peter Raven de rol van voorzitter vervuld. Daarnaast was hij vertegenwoordiger van de glastuinbouwondernemers in diverse ondernemersgroepen en in de stuurgroep van de Greenport Noord-Holland Noord. Peter heeft aangegeven dat de tijd was gekomen om het stokje over te dragen. Recent is Jacco Vooijs daarom door Glastuinbouw Nederland benaderd om het voorzitterschap van de subregio over te nemen. Hij neemt ook de rol van Raven over in de stuurgroep van de Greenport Noord-Holland Noord.

Belangrijke schakel
Jacco Vooijs is zijn hele loopbaan al actief in de glastuinbouwketen. Sinds april 2017 is hij voorzitter van de subregio Westland van Glastuinbouw Nederland en vanaf 2020 voorzitter van subregio Aalsmeer. Ook is  Vooijs onderdeel van het landelijke bestuur van Glastuinbouw Nederland en zo een belangrijke schakel met de landelijke organisatie. 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: