Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artechno Group verwelkomt nieuwe CEO

Per 1 september heeft Art van Rijn het stokje overgedragen en heeft de Artechno Group een nieuwe CEO: Marco van der Velden. 

Art stond als oprichter aan de wieg van de Artechno Group. Binnen de directie is besloten om de verdere groei te realiseren en het management in De Lier uit te breiden. 

Art wordt voorzitter van de directieraad, waarmee de continuïteit van de organisatie wordt gewaarborgd. Hij gaat zich primair bezighouden met het uitbouwen van de Artechno Group in onder andere de VS en blijft verder actief in de business development op diverse gebieden.

Nieuwe CEO voor verdere groei van Artechno Group 
Marco van der Velden heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties, bij verschillende industriële en agri- en foodbedrijven. Recent was hij CEO van Berg Hortimotive Group, onderdeel van Royal Brinkman. 

“We zijn zeer verheugd met de komst van Marco. We zijn ervan overtuigd dat hij binnen de filosofie en het DNA van de Artechno Group past en dat onder zijn leiding de ingezette groei van het bedrijf verder wordt doorgezet”, aldus Art van Rijn en Ruud Jansen.

Uniek bedrijf vol potentie
Marco is enthousiast over zijn nieuwe rol en ziet veel potentie: “Artechno Group heeft in mijn ogen een enorme potentie om hun missie te concretiseren. Dat betekent dat we met onze producten en diensten een steeds grotere bijdrage kunnen leveren om duurzaam voedsel te kunnen produceren. Dit doen we door op een unieke wijze vertical farming oplossingen aan te bieden. Uniek doordat Artechno Group is begonnen bij de kern van de groei, namelijk de plant. Daar hebben ze de perfecte groeiomstandigheden omheen gebouwd. Dat gecombineerd met verstandige automatisering levert voor de klant de perfect plant.”

Ambitieuze doelen
Marco heeft diverse doelen in zijn nieuwe functie. Hij zal zowel de verbinder als bouwer van de organisatie zijn. Zo brengt hij opdrachtgevers en Artechno-specialisten bij elkaar om samen in te spelen op nieuwe kansen.  Daarnaast zal hij zich richten op het uitbouwen van de mondiale groei van de Artechno Group, met focus op de AVF⁺ Factory systemen, verder standaardisatie van producten doorvoeren en de realisatie van de verhuizing naar nieuwe locatie in Maasdijk. 

“Door mijn jarenlange ervaring in de high-tech en agri & foodsector, ben ik ervan overtuigd dat ik de Artechno Group kan helpen om al hun doelen te bereiken.”

Voor meer informatie: 
Artechno Group
Pastoor Verburghlaan 20a
2678 NE De Lier
+31(0)174 512051
info@artechno.nl
www.artechno.nl

Publicatiedatum: